JSport.ro

Ieri, într-un amical disputat pe ”Municipalul” sibian, Petrolul Ploiești s-a impus în fața celor de la Hermannstadt cu 1-0. Pentru ploieșteni a fost al doilea joc de pregătire după 0-0 cu Astra în timp ce ”alb-roșii” au ”acoperit” data rămasă liberă după amânarea partidei cu Dinamo. 

A fost primul joc în care pe banca lui Hermannstadt s-a aflat spaniolul Ruben Albes, întâlnirea disputându-se pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe pagina proprie, ”lupii galben” și-au analizat jocul ca fiind mulțumitor: ”Per-ansamblu, prestația petroliștilor a fost una consistentă, Arnăutu (28) reușind să deschidă scorul, cu o reluare din preajma careului mic. „Lupii” și-au mai creat câteva ocazii mari, pe care, însă, Roige (2 și 41), Răuță (11) sau Blănaru (57) nu au reușit să le concretizeze. Și gazdele au avut câteva șanse importante, dar Avram și Lungu au „închis” poarta petroliștilor pe tot parcursul celor 90 de minute”, informează fcpetrolul.ro

Continuă plecările de la club

Hermannstadt a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina de facebook 3 noi plecări între care și Iulică Popa.

”A.F.C.Hermannstadt a încetat colaborarea contractuală cu jucătorul spaniol Biel Company, preparatorul fizic Vlad Țăran și antrenorul secund Iulian Popa. FCH le mulțumește acestora pentru contribuția pe care au avut-o în cadrul echipei și le dorește mult succes în carieră!”, se precizează pe facebook-ul FC Hermannstadt.

foto: fcpetrolul.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.