JSport.ro

Gaz Metan Mediaș, până acum două etape liderul Ligii 1, a părăsit Cupa României eliminată de o echipă din Liga a III-a, Foresta Suceava, scor 2-1. Medieșenii părăsesc competiția încă din primul tur în care au fost înscriși, faza șaisprezecimilor. 

Trupa de pe Târnava a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, după cele două din campionat cu Viitorul Ovidiu și U. Craiova, iar situația l-a făcut pe antrenorul Edi Iordănescu să își dorească rezilierea contractului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iordănescu a precizat toate motivele pentru care nu va mai continua la Mediaș într-un interviu acordat site-ului suporterilor medieșeni, gazisti.ro:

Iordănescu: ”Între mine și conducere nu mai este comunicare de 3 săptămâni”

”Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsabilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele.

Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să îi anunţ că doresc încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională.

Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. Din păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta.

Nu pot rezilia unilateral pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă. De când echipa a ajuns pe primul loc în Liga 1 şi până când s-a întrerupt campionatul pentru meciurile României cu Spania şi Malta, am solicitat anumite lucruri cu care conducerea nu a fost de acord.

Nu vreau să acuz, poate sunt eu vinovat ca nu m-am făcut înţeles suficient sau nu am plecat de atunci, nu vreau să reproşez, dar am spus încă din acel moment că suntem descoperiţi şi că nu putem duce o luptă pentru play-off şi cupa României în situaţia în care suntem noi cu lotul.

Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite. Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central. De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din liga 1 care este în această situaţie”, a declarat Edi Iordănescu pentru gazisti.ro.

În Liga 1, Gaz Metan este în acest moment pe locul 4 cu 18 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.