JSport.ro

Gaz Metan Mediaș se deplasează azi la Timișoara pentru jocul cu ACS într-o partidă în care obiectivele celor două formații sunt total diferite. Dacă pentru ”lupii negri” cele trei puncte contează doar pentru clasarea pe locul 1 al play-out-ului, pentru bănățeni victoria este vitală în lupta pentru evitarea retrogradării.

Antrenorul medieșean Cristi Pustai este conștient de motivația timisorenilor dar își dorește enorm să recupereze punctele cedate ”acasă” în fața lui Poli Iași: “În acest tur de play-out nu am pierdut în deplasare. E drept, nici nu am câștigat în deplasare, dar am pierdut acasă acele puncte cu Iașiul pe care trebuie să le recuperăm cumva din jocurile din deplasare. Implicit la primul meci ne dorim să obținem toate punctele puse în joc. Ne așteaptă din nou un meci foarte greu cu o echipă care a obținut destule puncte ținând cont și de penalizarea cu care au plecat la drum, o echipă care se luptă pentru orice punct pus în joc și care e pe 3 fronturi angajată în luptă, dar cu siguranță campionatul este cel mai important pentru ei”, a spus Pustai.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Timișoara – Gaz Metan Mediaș se joacă azi, de la ora 17.30, pe stadionul Dan Păltinișanu din orașul de pe Bega. Trei posturi vor transmite în direct întâlnirea, DigiSport, DolceSport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.