JSport.ro

Măgura Cisnădie a pierdut la o diferență de 5 goluri meciul disputat în Rusia în fața celor de la Zvezda Zvenigorod, 24-29. Partida a contat pentru manșa tur a turului III al Cupei EHF la handbal feminin.

Trupa lui Webber a început bine partida și s-a aflat la conducere în primele minute (2-1, 4-3, 6-5) dar din minutul 10 gazdele s-au instalat la conducere, 7-6 pentru Zvezda. Cu 4 minute înainte de pauză, rusoaicele aveau 3 goluri avans, 14-11 dar Cisnădia a reușit să reducă din diferență și la vestiare Zvezda a intrat cu avantaj minim, 14-13.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa rusă a avut un start fulminant în partea secundă și după 10 minute conducea cu 7 goluri diferență, 22-15. Cisnădia a răspuns prin 4 goluri marcate consecutiv fără să primească niciunul și rezultatul a devenit în minutul 45, 22-19. Imediat, Zakharova a înscris de pe semicerc pentru 23-19 iar Boljevic a refăcut diferența, 23-20 la atacul următor. A urmat o nouă demontrație de forță a ofensivei ruse și scorul a devenit 27-20 în minutul 55. S-a încheiat 29-24 pentru Zvezda și Măgura va avea o misiune dificilă în partida de la Cisnădie.

Măgura are nevoie în retur de o victorie la 5 goluri diferență, dacă primește mai puțin de 24 de goluri, sau la 6 goluri diferență, dacă va încasa peste 24 de goluri. Miza este calificarea în faza grupelor Cupei EHF.

Măgura Cisnădie: Moreschi, Boljevic, Goran, Moldovan, Voicu, Araujo, Tomescu, Chirilă, Gatzel, Cavaleiro, Costa, Da Silva. Antrenor: Alexandru Webber

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.