JSport.ro

HC-Alba-Sebes-Magura-Cisnadie69Echipa de handbal feminin C.S Măgura Cisnădie a trecut de Corona Brașov cu scorul de 32 – 29, într-o partidă de verificare, disputată în Sala Polivalentă din Cisnădie. La pauză scorul a fost 15-15, la capătul unei prime părți spectaculoase.

Partida a început prost pentru Măgura Cisnădie, grupare ce a fost condusă cu 11-6 la un moment dat, dar ulterior gruparea din Cisnădie și-a revenit și a reușit să-și elimine greșelile din defensivă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Măgura și-a continuat parcursul bun, iar fetele s-au desprins pe tabelă având un avantaj de 4-5 goluri la un moment dat, iar la final tabela să fie închisă cu 32-29.

”Sunt mulțumit de evoluția fetelor, mai puțin prima repriză când conducea Corona Brașov cu 11 la 6, unde am avut mai multe nesincronizări în apărare. Ulterior am preluat controlul jocului ca mai apoi să ne ducem și la cinci și șase goluri diferență pe tot parcursul meciului. Corona Brașov este o echipă frumoasă care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat au făcut un joc bun în viteză”, a declarat Alexandru Weber, antrenor principal Măgura Cisnădie.

Victoria obținută de Măgura Cisnădie are o valoare uriașă, asta chiar dacă a fost o partidă amicală, mai ales că gruparea din Brașov a terminat campionatul pe locul trei și a jucat finala EHF.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Ada Moldovan – 13 goluri, Roxana Gatzel  5, Alina Czeczi – 5 , Mihaela Stănciulescu – 2, Cătălina Cioaric – 2, Raluca Băcăoanu – 2,  Cristina Mitrache – 2 goluri, Ionela Goran – 1.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Weber a trecut de Brasov! Antrenor subtire pentru asa jucatoare, dar probabil vor scoate Ada si compania obiectivele propuse, cu asa lot cred ca se poate ajunge in primele 5, Ploiestiul terminat, Baia Mare in divizie, sanse mari. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.