JSport.ro

Măgura Cisnădie s-a impus în Liga Florilor la Handbal feminin cu 22-19 în fața oltencelor de la Craiova în ceea ce anul trecut era un veritabil derby. Ambele echipe ocupă acum poziții la mijlocul clasamentului după 9 meciuri jucate.

Cu Ada Moldovan în mare formă, jucătoare care a marcat aproape jumătate din golurile echipei sibiene, Măgura a fost condusă pe tabelă o singură dată, în debutul meciului, 2-3 în min. 7. Desprinderea s-a produs în startul părții secunde după o serie cu 3 goluri ale Adei Moldovan ajutată cu alte două de Tănăsie și Predoi, și tabela indica 15-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au urmat trei ratări consecutive ale gazdelor în decurs de 3 minute și scorul redevenea echilibrat, 15-14. Doljencele n-au avut forță pentru mai mult și Cisnădie s-a impus în final cu 22-19, rezultat care înseamnă a patra victorie din acest sezon.

Cisnădia e pe 8 cu 13 puncte, 11 mai puțin decât liderul SCM Rm. Vâlcea. Miercuri, 6 noiembrie, handbalistele Măgurii se deplasează în Capitală pentru jocul cu Rapid. Ora de start nu a fost stabilită încă.

Marcatoare Măgura: Moldovan 9, Ani-senocico 5, Tănăsie 3, Anastacio 3, Predoi 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.