JSport.ro

Măgura Cisnădie continuă parcursul bun în Liga Florilor. Ieri, în sala de la poalele Măgurii,  echipa lui Webber s-a impus la limită în fața băimărencelor pe care le-au condus, însă, detașat în cea mai mare parte a jocului. 

Partida a fost echilibrată până în minutul 27 când cele două echipe s-au succedat pe rând la conducere, la diferențe minime. Cisnădia s-a detașat pe tabelă pentru prima dată în minutul 31, 15-12, și a continuat în același ritm până în minutul 52: 18-15, 20-16, 22-17, 23-18, 25-21, 27-23.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultimele 8 minute au aparținut în totalitate oaspetelor care au închis definiv poarta și au marcat de 3 ori, provocând puține emoții spectatorilor. Scor final, 27-26.

E a noua victorie în campionat pentru cisnădience care ocupă locul 3 în Liga Florilor, după SCM Rm. Vâlcea și CSM București.

Țiplea a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 10 reușite, urmată de Araujo 5, Moldovan 5, Da Silva 3, Apetrei 2, Gatzel 2. Au mai jucat Petrescu, Simion, Hoha, Tomescu, Boljevic, Iuga. Antrenor: Alexandru Veber. De la maramureșence s-a remarcat Yaroslava Burlacenko cu 7 goluri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.