JSport.ro

Măgura Cisnădie a încheiat turul Ligii Florilor cu o victorie frumoasă obținută la Slatina, a opta din 13 meciuri. Trupa lui Webber a fost condusă pe tabelă în mare parte din meci dar a revenit în ultima parte a meciului și s-a impus cu 23-21.

Cisnădia a început bine și s-a aflat în avantaj timp de 7 minute prin golurile lui Fachinello Deonise (1-0 și 2-1), Ada Moldovan (3-2) și din nou Deonise pentru 4-3. Slatina a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 11 prin golul Geaninei Drăghici și a continuat să se distanțeze până la pauză. 15-12 pentru gazde a indicat tabela după 30 de minute de joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Geanina Drăghici a punctat pentru 16-12, cea mai mare diferență de scor, imediat după reluare dar Cisnădia s-a apropiat la doar 1 punct în minutul 39, Oana Apetrei transformând o lovitură de la 7 metri. Deonise Fachinello a restabilit egalitatea la 19 în minutul 47 iar Larissa Araujo a adus Măgura în avantaj cu 4 minute înainte de final, 22-21 pentru ”roș-albastre”. Defensivele au fost la bază în finalul încins al meciului. Sonia Seraficeanu (Slatina) a ratat o lovitură de la 7 metri iar Daniela Crap a marcat decisiv în minutul 59 pentru 23-21 în favoarea echipei de la poalele Măgurii.

Pentru Cisnădie este a patra victorie din tot atâtea disputate în compania echipei slătinene în ultimii 3 ani.

Cu 8 victorii în 13 meciuri Măgura ocupă în continuare locul 4 cu 25 de puncte, la un punct în urma Craiovei, ocupanta locul 3.

Urmează tot o deplasare

Măgura Cisnădie va juca următorul meci în deplasare, în fața formației Universitatea Cluj, în prima etapă a returului Ligii Florilor. În tur, Măgura s-a impus la Cisnădie cu 28-24. Jocul va fi sâmbătă, 27 ianuarie, în sala Horia Demian. Ora de start nu a fost încă stabilită.

foto: arhiva sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.