JSport.ro

Handbal Club Sibiu a câștigat fără emoții meciul disputat duminică în etapa a XV-a a Diviziei A, seria B, în fața propriilor suporteri. ”Urșii” au învins ”lanterna roșie” a clasamentului Adep Satu Mare cu 35-18 (21-10).

A fost o după masă întreagă dedicată handbalului în Sala Sporturilor Transilvania. De la 14:30, micii handbaliști au fost în centrul atenției pe parchet. ”A fost o duminică reușită din toate punctele de vedere! Entuziasmul celor mici se vede cu ochiul liber. S-au bucurat, au alergat pentru mingi, s-au zbătut pentru goluri. Iar la final au primit cadouri de la colegii lor mai mari”, au scris pe pagina oficială a echipei organizatorii clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori HC Sibiu: Răzvan Briotă 6 goluri, Robert Fekete 6, Ovidiu Pasere 5, Bogdan Verza 5, Mihai Blaga 3, Darius Apolzan 2, Radu David 2, Robert Micloș 2, Adrian Cerghit 2, Klaus Ungar 1, Andrei Sora 1.

După 15 etape, HC Sibiu ocupă locul 5 cu 21 de puncte. Lider detașat este în continuare CSM Oradea, echipă care nu a cunoscut înfrângerea în 14 jocuri disputate. În runda următoare, sibienii se deplasează la Sighișoara, joi, 22 martie.

foto: facebook – Handbal Club Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.