JSport.ro

Echipa sibiană de handbal masculin HC Sibiu va juca sâmbătă, începând cu ora 17.00, în sala Transilvania, ultimul joc pe teren propriu din acest an în Divizia A. Sibienii primesc vizita echipei CSM Oradea iar intrarea va fi liberă.

Echipa bihoreană este co-lider al campionatului și nu a pierdut niciun joc în acest sezon. CSM Oradea împarte prima treaptă a clasamentului cu Minaur Baia Mare. Trupa sibiană ocupă locul 9 cu 2 victorii și un rezultat de egalitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucării de pluș pentru copii

Organizatorii au lăsat intrarea liberă la acest joc dar le propun spectatorilor o idee demnă de apreciat. Astfel, clubul HC Sibiu invită sibienii care vor veni sâmbătă în Sala Sporturilor Transilvania să aducă o jucărie de pluș pe care să o arunce la începutul meciului pe suprafața de joc. De asemenea, la intrarea în sală se poate dona contravaloarea unui bilet sau oricare altă sumă pentru campanie. Toate fondurile strânse la acest joc vor ajunge spre copii nevoiași din județul Sibiu sub formă de cadouri sau produse utile.

”La acest meci, intrarea este gratuită, dar alături de publicul prezent, vom încerca să aducem pe fețele copiilor nevoiași din județul Sibiu un zâmbet, acum în prag de sărbatori. O jucărie de pluș nu înseamnă foarte mult pentru mulți dintre noi, dar pentru acești copii, atenția noastră le poate aduce o mică bucurie. Rugăm fanii ce vor fi prezenți la această partidă ca înainte de startul partidei, la semnalul nostru, fiecare dintre ei să arunce o jucărie de pluș pe teren, iar băieții noștri le promit că acestea vor ajunge doar acolo unde este nevoie de ea. Pe lângă acest lucru, la intrarea in Sala Transilvania, se poate dona contravaloarea unui bilet sau orice altă sumă. Totodată se pot cumpăra și produse promoționale cu însemnele Handbal Club Sibiu. Numărul copiilor bucuroși depinde de prezența fanilor noștri în Sala Transilvania. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare!”, a precizat conducerea clubului HC Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.