JSport.ro

img_6115Măgura Cisnădie a trăit periculos la Cluj, unde a remizat 31-31, după ce la pauză scorul era 18-14 în favoarea gazdelor. Condusă cu șase goluri echipa lui Weber a reușit să revină și să obțină o remiză în ultima secundă a jocului. 

În prima repriză Universitatea Cluj a condus ostilitățile, iar acest lucru s-a reflectat și pe tabelă, mai ales că fetele lui Weber au irosit din nou multe oportunități de a marca

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Măgura a ieșit mai motivată de la cabine și au reușit să remonteze handicapul de pe tabelă având inclusiv avantaj la un moment al jocului când scorul indica 26-27.

Pe final Măgura Cisnădie a reușit să egaleze chiar la ultimele secunde, obținând o remiză importantă în economia campionatului.

„A fost un joc în care am intrat mai greu, am ratat din nou foarte mult pe contraatac, faza a doua. Ne-am revenit în repriza a doua de la șase goluri diferență. Am primit o eliminare și apoi am egalat în ultimele două secunde. Felicit fetele pentru modul în care au luptat în prima repriză și sperăm ca meciul viitor să fie mai bine”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Ada Moldovan 8, Alina Czeczi 7,Cătălina Cioaric 5,Oana Apetrei 4,Nicoleta Tudor 3, Roxana Han 3 ,Stănciulescu 1.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.