JSport.ro

Magura - HCM Roman77Unirea Slobozia s-a impus în Cupa României cu 32-22, la capătul unui meci în care echipa  gazdă s-a răzbunat pentru înfrângerea din campionat. La pauză scorul a fost 16-14 Slobozia.

În prima repriză cele două formații au mers cap-la-cap până la finele primei părți când Unirea Slobozia s-a distanțat la două goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă Măgura a cedat teren, și gazdele au câștigat cu 32-22.  „Am rulat tot lotul de jucătoare, ne-am menajat patru jucătoare importante pentru jocul de baraj, pentru că e important să ne menținem în Liga Națională”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Mihaela Popescu 3, Cătălina Preda 2, Natasa Krnic 2, Carmen Veșcă 5, Mihaela Stănciulescu 5, Anda Chelaru 5.

Weber a menajat patru titulare

Antrenorul echipei din Cisnădie a menajat la jocul din Cupa României nu mai puțin de patru jucătoare de bază. Roxana Han Hatzel, Monica Amoagdei, Viorica Șuba și Ionela Goran au rămas la Cisnădie, pentru a evita oboseala acumulată pe drum.

Cristina Elena Popovici titulară în premieră în acest sezon

Una dintre jucătoarele remarcate în deplasarea de la Slobozia a fost Cristina Popovici. Portărița echipei antrenată de Alexandru Weber a avut intervenții salutare atât la aruncările de la 7 metri cât și la cele de pe semicerc.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.