JSport.ro

Ocupanta locului 4 în prima ligă a țării la handbal feminin, Liga Florilor, Măgura Cisnădie se deplasează azi pe terenul ultimei clasate, CSM Slatina. Meciul va începe la ora 16:00 și deși inițial TVR 2 a anunțat transmisia live, postul național și-a schimbat opțiunea peste noapte în detrimentul partidei HCM Rm. Vâlcea – Rapid București.

Adversara de azi a Măgurii ocupă ultima poziție și nu obținuse nicio victorie înaintea week-end-ului trecut. Cu doar două rezultate de egalitate, oltencele au spart gheața runda trecută la Roman, 30-27 în sala moldovencelor. Chiar și așa, Slatina este despărțită de 4 puncte de penultima clasată, Rapid.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aflată în cel mai bun sezon al său, Măgura are nevoie de o victorie de moral după ce etapa trecută a cedat punctele din derby-ul cu Vâlcea și implicat șansa de a urca din nou pe podium. Diferența de valoare pare suficient de mare pentru ca emoțiile Cisnădiei să se risipească rapid. Formația lui Webber va evolua apoi tot în deplasare, la Cluj cu Universitatea, o echipă aflată de asemenea în a doua parte a clasamentului, sâmbătă 27 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.