JSport.ro

HC-Alba-Sebes-HC-Zalau19HC Zalău s-a impus duminică în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, locație unde a întâlnit Măgura Cisnădie. Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a învisn 30-24 și a dat șansa echipei Rapid să rămână la doar un punct de Măgura Cisnădie.

Chiar dacă a învins echipa din Cisnădie, Gheorghe Tadici s-a declarat nemulțumit pe alocuri de jocul prestat de echipa pe care o pregătește. „N-aș putea spune că am jucat foarte bine. În momentul în care dai 30 de goluri tinzi spre o mulțumire vis-a-vis de atac. Sunt nemulțumit că am făcut niște greșeli tehnice de începătoare, am avut câteva ratări în situație de 1 la 1. Partea plină a paharului este că fetele s-au angajat foarte bine în apărare, apărarea a ajutat poarta și poarta la rândul ei a ajutat defensiva atunci când au scăpat adversarii de sub supraveghere. Sunt trei puncte care ne duce aproape de locul șapte, cred că primele cinci locuri sunt tranșate”, a declarat Gheorghe Tadici, antrenor HC Zalău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un atuu important în disputa cu Măgura Cisnădie s-a numit Ana Maria Inculeț, portarul echipei din Zalău având 15 intervenții în meciul de la Sebeș, având un important merit pentru succesul obținut duminică.

Tadici regretă situația echipelor HC Alba-Sebeș și Măgura Cisnădie

La finele jocului de la Sebeș, Gheorghe Tadici și-a arătat compasiunea pentru nou-promovatele HC Alba-Sebeș și Măgura Cisnădie. Dacă pe sebeșeni i-a taxat din nou pentru greșelile manageriale, pentru Cisnădie a spus că regretă situația grupării lui Weber ținând cont de relația pe care o are cu edilul orașului.

„Îmi pare rău într-un fel pentru Cisnădie, pentru că și primarul de acolo și autoritățile locale de acolo fac eforturi, de altfel ca și la Sebeș. Îmi pare rău pentru Sebeș, dacă tot suntem în această sală. Îmi pare rău și de colegul mecu Popa, care am împărțit multe și bune și rele în performanță de-a lungul celor 41 de ani de antrenorat. Sigur, asta e viata. probabil că aici au fost niște greșeli la capitolul managerial și în conducere, după cum mi-am dat eu seama, dar sigur că nu e ușor. Întotdeauna decepțiile astea duc la dezbinare, desființare, dacă nu sunt oameni echilibrați, într-un fel jucătoarele sunt la final de contract și se gândesc să-și caute angajamente. Revenind, mi-ar părea rău ca Măgura să retrogradeze, sper să facă două victorii acasă cu Craiova și ultima etapă cu Slobozia și cine știe de unde mai sare iepurele, s-ar putea să facă un joc foarte bun. Din punctul nostru de vedere ne dorim să rezolvăm cu fair-play etapele care urmează și vom încerca să câștigăm și la Rapid, sper să nu fie alte probleme colaterale, noi ne apărăm șansele în fiecare meci. De 40 de ani nu e nimeni să audă că eu m-am dat vreodată la o parte”, a concluzionat Gheorghe Tadici.

Etapa viitoare HC Zalău va juca contra echipei HC Alba-Sebeș, iar în tur scorul a fost egal. Întâlnirea dintre cele două formații va avea loc la Zalău, după ce suspendarea aplicată de FRH a fost redusă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.