JSport.ro

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a obținut o victorie de moral în fața celor de la CSM Roman, una din formațiile puternice din Liga Florilor (prima divizie națională la handbal feminin). Cisnădiencele s-au impus cu 33-32 la capătul unui meci în care au condus pe aproape întreaga durată a jocului. Este a treia victorie în campionat și a doua consecutivă.

Gazdele au început mai bine partida și s-au aflat la conducere de mai multe ori până în minutul 14 (2-0, 5-3, 6-4, 7-5). Larrisa Araujo a fost cea care a adus pentru prima dată Cisnădie în avantaj (8-7) iar până la pauză Romanul a mai condus o singura dată (11-10), în rest tabela a indicat doar în favoare Măgurii, uneori și la 3 goluri diferență: 13-16, 15-18, 16-19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a doua a continuat în același ritm bun pentru trupa sibiană, fără să mai permită adversarului să revină pe tabelă. Finalul avea să fie însă cu mici emoții pentru Măgura deși în minutul 55:50 scorul indica 33-29 în favoarea ei. Gazdele au marcat de trei ori consecutiv prin De Sousa și Iuganu fără să primească gol iar ultimul minut s-a disputat pe muchie de cuțit. Din fericire, rezultatul a rămas în favoarea Măgurii Cisnădie care urcă astfel pe poziția a șasea.

CSM Roman – Măgura Cisnădie 32-33 (16-19). Arbitri: R.Iliescu (B)/P.Manea (B) | Observator: V. Ciucan (B)

CSM Roman: Vartic, Cilici, Iuganu, Stănciulescu, Chitacu, Polocoser, Ferfolja, Tymoshenkova, Stoleru, Toskovic, Iovanescu, Dinu, Simion, De Sousa, Petrescu, A. Polocoser.

Măgura: Bozovic, Strahan, Hoha, Moldovan, Șerban, Araujo, Daniela, Mărginean, Gatzel, Fachinello, Tatalovic, Pasca, Costa, Popovic, Da Silva, Apetrei.

Au marcat pentru Măgura: Bozovic 9, Moldovan 7, Araujo 4, Gatzel, Apetrei și Șerban câte 3, Costa 2, Daniela și Fachinello câte 1.

Măgura Cisnădie va juca următorul meci miercuri, 1 noiembrie, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila. Formația de pe malurile Dunării ocupă locul 10 cu 2 victorii și un rezultat de egalitate obținute în 6 meciuri disputate. Partida va începe la ora 18:00 și va fi găzduită de Sala Sporturilor Măgura din Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.