JSport.ro

HC-Alba-Sebes-Magura-Cisnadie17După o pauză de aproximativ o lună, liga națională de handbal feminin se reia în acest weekend cu partidele etapei cu numărul 22. Dacă pentru primul loc bătălia pare tranșată de formația Csm București, în ceea ce privește retrogradarea luptă se anunță foarte interesantă între Măgura Cisnădie, Rapid București și Unirea Slobozia.

Pe hârtie nici una dintre cele trei formații nu are parte de un meci ușor în această etapă, cea mai grea misiunea părând să o aibă gruparea din Cisnădie care se va duela cu Corona Brașov, ocupanta locului 3 în clasament și semifinalistă în Cupa EHF. Echipa pregătită de Alexandru Weber va juca pe teren neutru, la Sebeș, cu începere de la ora 19:30, imediat după partida Hc Alba Sebeș-Hcm Râmnicu Vâlcea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rapid București întâlnește pe teren propriu pe Hc Zalău, grupare antrenată de Gheorghe Tadici, ocupanta locului 8 în clasament. Deși pare un joc abordabil pentru rapidiste, cu siguranță Zalăul își vor vinde scump pielea și nu vor face concesii pe teren Rapidului. Formația din Zalău a dovedit seriozitate și în meciul de acum două etape cu Cisnădia când s-a impus fără probleme, în ciuda unor zvonuri care dădeau echipa lui Gheorghe Tadici înfrântă. Partida tur dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria Zalăului, scor 34-29. Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Unirea Slobozia va juca pe teren propriu, sâmbătă cu începere de la ora 11:00, formația Csm Ploiești, ocupanta locului 6 în clasament, cu șanse și speranțe de a prinde ultimul loc pe podium. Partida tur s-a încheiat cu o imensă surpriză, formația din Slobozia învingând cu scorul de 24-19 pe terenul ploieștencelor, o partidă care la acea vreme a ridicat multe semne de întrebare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.