JSport.ro

IMG_0012Desfășurată sâmbătă, partida dintre Măgura Cisnădie și Rapid București, încheiată cu victoria rapidistelor, s-a încheiat cu incidente majore. Extrem de nemulțumit de arbitrajul brigăzii de arbitrii formate din Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, primarul orașului Cisnădie a intrat peste cei doi la vestiare, reproșându-le maniera de arbitraj.

Conform prosport.ro acesta ar fi intrat de câteva ori în vestiarul arbitrilor, i-a amenințat, înjurat și chiar ar fi încercat să-i lovească pe cei doi. Persoane prezente la meci, au relatat faptul că arbitrii au chemat observatorul partidei, Octavian Pripas, pentru a consemna cele întâmplate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat a doua zi de colegii de la prosport.ro, primarul Gheorghe Huja a declarat că nu i-a lovit pe cei doi arbitrii, iar apoi a adus acuze grave arbitrajului din handbalul românesc: „Pentru ce să fiu umilit acasă de nişte golani? Mă rog de Consiliul Local să aprobăm bani pentru handbal, iar nişte arbitri vin şi îşi bat joc de noi. S-au dus cu sacul plin de bani acasă, altfel nu îmi închipui cum au putut să conducă partida Măgura – Rapid. Arbitrii, nu mă refer la toţi, îşi fac interesele de ani de zile, pentru că altfel nu ar fi rentabil financiar. Ei stabilesc şi cine retrogradează şi multe altele. Dacă nu avem voie să vorbim facem un pas în spate, mă apuc de popice, de volei, de alt sport care este mai curat. M-au bătut alte formaţii şi n-am avut nimic de comentat la adresa arbitrilor, dar acum au venit şi şi-au bătut joc de echipa mea. Au venit cu lecţia bine învăţată, Federaţia să ia caseta şi să vadă ce au făcut arbitrii. Indiferent că pierdem, că ne suspendă sala, nu acceptăm ca nişte golani şă-şi bată joc de noi”. 

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.