JSport.ro

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie, singura reprezentantă a județului în prima ligă națională, a disputat miercuri primul joc din 2018 în Liga Florilor. Într-un meci ce contează pentru etapa a XI-a a turului, Măgura s-a impus cu 29-26 (17-11) la Bistrița, în fața CSM-ului, formație ce ocupă locul 6 în clasament.

Partida a fost echilibrată în primul sfert de oră, 8-8 în minutul 17, ulterior contând doar formația lui Alexandru Weber. Este a șaptea victorie pentru Măgura care ocupă în continuare locul 4, foarte aproape de ocupantele locurilor 2 și 3, Vâlcea respectiv Craiova, de care le desparte o diferență minimă de puncte, 2 respectiv 1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatoare Măgura Cisnădie: Ada Moldovan (7), Deonise Fachinello (6), Mariana Costa (6), Larissa Araujo (3) și Larisa Șerban (3) Roxana Gatzel (2), Ivana Bozovic (1) și Oana Apetrei (1).

Derby duminică

Măgura Cisnădie revine în fața propriilor suporteri duminică, 14 ianuarie, de la ora 20:00. Va fi un veritabil derby al orgoliilor pentru că oaspete vor fi fetele de la HCM Rm. Vâlcea, ocupantele locului 2 în clasament. Victoria le-ar aduce pe cisnădience imediat după campioana CSM București, pe locul secund. Partida va fi transmisă de Digi Sport și Telekom Sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.