JSport.ro

Măgura Cisnădie a remizat aseară în sala Sporturilor din localitate cu HC Zalău, scor 24-24. Este a doua remiză pentru sibience care rămân neînvinse în 6 etape, pe locul 2.

Cisnădia a scăpat victoria printre degete după ce a condus aproape 50 de minute la diferențe de 3 și 4 goluri. Oana Apetrei a adus pentru început Măgura în avantaj, 1-0 și 2-1, min. 4. Replica Zalăului a venit prin Szollosi și Mihalcea dar Boljevic și Costa au mărit pentru prima dată diferența la 2 goluri, 4-2, min. 7. Până la pauză diferența a crescut și s-a menținut la 3 goluri: 8-5, 9-6, 10-7, 11-8… 13-10, scor rămas la intrarea la vestiare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima parte a reprizei secunde gazdele au rămas cu motoare turate. 16-12 indica tabela în minutul 35 după golul Roxanei Gatzel. Treptat, Zalăul a reintrat în joc egalând în minutul 50 prin aruncarea de la 7 metri a Roxanei Szollosi, 20-20. Ultimele zece minute au fost critice pentru formația Cisnădiei care s-a văzut condusă în minutul 56, 22-24. Imediat Ada Moldovan a ratat o aruncare de la 7 metri, copiată de adversara sa Roxana Szollosi.

Finalul a fost de infarct, Cisnădia a marcat de 2 ori prin Boljevic (7 metri) și Gatzel, cu 30 de secunde înainte de final, 24-24. Defensiva Măgurii a funcționat perfect pe ultimul atac al oaspetelor care au șutat spre poartă abia în ultima secundă prin Maria Constantinescu, aruncare ratată.

Boljevic a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 9 goluri din 12 aruncări. 8 dintre acestea au fost punctate din aruncări de la 7 metri. În oridine, au mai marcat Ada Moldovan și Apetrei, câte 4, Gatzel 3, Costa 2, Fachinello și Araujo câte 1.

Urmează CSM

Cisnădia va juca etapa viitoare un veritabil derby în Capitală. Măgura va întâlni campiona CSM București, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 17:30, în sala Rapid. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.