JSport.ro

Handbalistele Cisnădiei rămân neînvinse în Liga Florilor după remiza obținută cu multă muncă la Buzău. Conduse tot meciul, fetele Măgurii au revenit extraordinar în ultimele 5 minute. Azi, la Cisnădie e derby cu SCM Craiova, campioana Cupei EHF.

Cisnădia a început bine meciul și a condus cu 1-0, 4-3 și 8-7. Gazdele s-au desprins pentru prima dată în minutul 25, 11-8 iar la pauză s-a intrat cu 13-11 în favoarea Gloriei. Primele 10 minute din partea a II-a au aparținut total gazdelor care au continuat să-și mărească și șă-și mențină avantajul: 17-12 (min. 36), 20-15 (min. 42). În următoarea decadă, Măgura s-a apropiat și menținut la 3 goluri, 19-22, 21-24, și a reintrat în joc după minutul 50. De la 24-20 (min. 49) scorul a devenit egal în minutul 55 după 4 reușite consecutive semnate de Costa, da Silva și Moldovan (x2).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alina Ilie a readus echipa gazdă în avantaj (min. 56), 25-24, dar ultimul cuvânt l-a avut Ada Moldovan, min. 57, 25-25. Într-un final de infarct, în ultimele 3 minute, gazdele au ratat 3 atacuri iar Ada Moldovan o lovitură de la 7 metri cu un minut înaintea ultimului fluier.

E prima remiză a Măgurii în actualul sezon, după două victorii în primele două etape. Cisnădia rămâne astfel neînvinsă pe locul 3 alături de Vâlcea și CSM București, ocupantele primelor două poziții.

Derby cu SCM Craiova, azi la Cisnădie

Azi, de la ora 17:30, în etapa a IV-a, Măgura Cisnădie primește vizita echipa SCM Craiova. Partida va fi găzduită de Sala Sporturilor din Cisnădie iar biletele se pot cumpăra înaintea meciului de la casa de bilete ale Sălii. Oltencele au câștigat în acest an Cupa EHF, o performanță deosebită pentru România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.