JSport.ro

Lipsită de aportul a trei jucătoare, Măgura Cisnădie s-a prezentat modest în deplasarea de la Brăila. Echipa antrenată de Alexandru Weber a cedat cu 29-21, asta după ce la pauză scorul era 15-9. 

Echipa din Cisnădie a rezistat doar 15 minute la Brăila, unde la debut Măgura a condus cu 5-3, însă s-a dovedit a fi doar un foc de paie, iar Dunărea Brăila a revenit și a încheiat prima repriză cu șase goluri avans.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă nu a reprezentat decât un galop de sănătate a formației gazdă, iar la final tabela indica 29-21, la capătul unei partide în care Alexandru Weber a resimțit din plin absențele Ionelei Goran, Roxana Gatzel și Oana Apetrei.

Răzbunarea lui Czeczi!

Plecată pe ușa din dos de la Cisnădie, Alina Czeczi s-a răzbunat pe fosta echipă, având o prestație cum nu a avut în tur în tricoul echipei Măgura Cisnădie.

Andreea Mărginean (Cetate Deva) ultima achiziție

În meciul de la Brăila a debutat și ultima achiziție a Măgurei, Andreea Mărginean. Inter-ul sosit de la Cetate Deva a bifat primele minute pentru echipa pregătită de Alexandru Weber, însă din păcate aceasta nu a avut o prestație consistentă.

Mai trebuie menționat faptul că nu este exclus ca Măgura să mai transfere cel puțin o jucătoare, în condițiile în care la ora actuală lotul este „subțire” atât din punct de vedere valoric cât și numeric.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.