JSport.ro

IMG_9883Măgura Cisnădie a reușit să evite retrogradarea directă în ultima etapă a sezonului ligii naționale de handbal feminin după ce a trecut în ultima etapă de Unirea Slobozia cu scorul de 35-28. Formația pregătită de Alexandru Weber a beneficiat și de ajutorul Craiovei, care s-a impus pe terenul Rapidului cu 32-29.

Alături de formația din Cisnădie va mai participa la barajul de menținere/promovare în liga națională de handbal feminin formațiile Unirea Slobozia, locul 11 în liga națională. Din prima seria a ligii secunde vor participa ocupantele locurilor 2 și 3, respectiv Hm Buzău și Știința București, în timp ce din seria a doua vor participa la baraj formațiile Cetate Devatrans și Csm Slatina.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ca și o coincidență, și în acest an vor participa aceleași echipe care au participat și anul trecut la barajul desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Rămâne de văzut care vor fi grupele rezultate în urma tragerii la sorți, singurele certitudini fiind faptul că în una din grupe vor juca Cetate Deva și Știința București, în timp ce în cealaltă vor juca Hm Buzău și Csm Slatina.

În urma tragerii la sorți cele două formații din liga națională, Măgura Cisnădie și Unirea Slobozia vor fi repartizate fiecare în una din cele două grupe. În grupă se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primul loc din fiecare grupă urmând a juca sezonul viitor în liga națională. La prima vedere, grupa din care fac parte Buzăul și Slatina pare mai accesibilă pentru gruparea pregătită de Alexandru Weber.

Locurile doi din fiecare grupă vor juca un meci de clasament pentru stabilirea locului trei în baraj, în timp ce locurile trei din fiecare grupă vor juca un meci de clasament pentru stabilirea locului cinci în cadrul turneului de baraj. Este posibil ca echipa poziționată pe locul trei la finalul acestui turneu să obțină participarea în sezonul viitor al ligii naționale, în cazul neînscrierii vreunei echipe în viitorul sezon.

Turneul de baraj se va desfășura la finalul lunii viitoare într-o locație neutră, care urmează a fi stabilită de federație odată cu rezultatele tragerii la sorți.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.