JSport.ro

HC Sibiu va reveni sâmbătă în Palatul Sporturilor Transilvania pentru un nou joc din cadrul Diviziei A. Sibienii vor primi vizita bănățenilor de la CSU Politehnica Timișoara II în cadrul etapei a XXII-a. Partida va începe la ora 17:00 iar biletul de intrare va costa 5 lei.

Timișorenii ocupă poziția ultimă în clasament dar oficialii HC Sibiu nu consideră întâlnirea dinainte câștigată. Prima echipă a lui Poli a fost eliminată săptămâna trecută din play-off-ul Ligii Naționale și există posibilitatea ca unii jucători de la echipa mare să evoluează sâmbătă pe parchetul sălii Transilvania. În tur, HC Sibiu s-a impus cu 25-20 după ce la pauză Timișoara conducea cu 13-7.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibienii vin după o înfrângere în deplasare, 30-33, la Cluj în fața Universității, la capătul unui meci foarte echilibrat (14-14 a fost scorul pauzei). Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de o brigadă din Brașov formată din A. Chicuș și M. Olteanu

Prețul unui bilet de intrare la această partidă este de 5 lei și poate fi achiziționat la intrarea în Sala Transilvania, în ziua jocului, începand cu ora 16:30.

Concurs: Ghicește diferența de goluri

Suporterii Handbal Club Sibiu pot câștiga o eșarfă cu însemnele clublui participand la concursul organizat pe pagina oficială de Facebook a echipei. Câștigătorii trebuie să ghicească diferența de goluri cu care se va impune echipa învigătoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.