JSport.ro

Handbal Club Sibiu, formație ce ocupă locul 4 în clsamentul Divizia A după 6 etape, primește vizita echipei CSM Oradea, luni, 6 noiembrie. Partida se va disputa în sala Transilvania și este programată să înceapă la 17:00. Bihorenii ocupă locul secund și sunt neînvinști în acest sezon. 

Și formația sibiană este neînvinsă însă doar pe teren propriu. HC Sibiu a învins până acum HCM Sighișoara, 32-31, Minaur II Baia Mare, 30-23, CNE Sighișoara, 34-27, și, în deplasare, Adep Satu Mare, cu scorul de 26-24. Handbaliștii sibieni sunt convinși că pot învinge Oradea cu sprijinul suporterilor pe care în cheamă luni alături de ei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

5 lei biletul

Un tichet la partida de luni va costa 5 lei iar copiii sub 14 ani au acces gratuit. Biletele se pot procura cu 30 de minute înainte de startul jocului de la intrarea în sala Transilvania. Se mai pot achiziționa și abonamente pentru sezonul 2017/2018 la prețul de 50 de lei. Pentru fiecare abonament suporterii primesc din partea clubului o eșarfă în culorile clubului gratuit. Materiale promoționale se pot achiziționa de la standul special amenajat pe holurile sălii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.