JSport.ro

Măgura Cisnădie a reușit o performață superbă pentru handbalul sibian. Trupa feminină de la poalele Măgurii s-a calificat în grupele Cupei EHF după un meci de poveste cu rusoaicele de la Zvezda pe care le-au învins cu 26-18.

Cisnădia a pierdut partida tur cu Zvezda Zvenigorod la o diferență de 5 goluri, 29-24. Scor care în handbal nu înseamnă foarte mult în meciurile tur-retur dar până la pauză echipa lui Webber nu părea suficient de puternică pentru o revenire. 10-10 a fost rezultatul după primele 30 de minute în care cele două formații s-au succedat pe rând la conducere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea a doua a fost una de senzație pentru reprezentanta județului Sibiu. Startul a fost de neimaginat cu 7 goluri marcate de Cisnădie și doar unul primit, astfel că în minutul 43 tabela indicat 17-11. În aceeași notă au fost și minutele următoare în care Măgura a condus și cu 9 goluri, 25-16 pentru ca la final tabela să indice 26-18, o diferență de 8 goluri mult peste scorul minim necesar calificării.

Calificarea reprezintă o performanță deosebită în competiția pe care a câștigat-o anul trecut o formație românească, SCM Craiova. De altfel, echipa din Bănie s-a calificat de asemenea în grupe în timp ce a treia reprezentantă a țării noastre în competiție, SCM Rm. Vâlcea, a fost eliminată în turul III.

Măgura Cisnădie: Dias Moreschi, Iulia Matei, Jasna Boljevic, Ionela Goran, Ada Moldovan, Elena Gabriela Voicu, Lasirra Araujo, Cynthia Tomescu, Paula Chirilă, Deonise Fachinello, Mariana Costa, Cristina Popovici, Larissa Da Silva, Oana Apetrei.

foto: arhivă – facebook CS Măgura Cisnădie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.