JSport.ro

HC Alba Sebes - Magura Cisnadie50HC Alba-Sebeș a pierdut derby-ul nou-promovatelor cu 23-22  (12-10, la pauză) la capătul unui meci în care echipa pregătită de Seviștean Popa a condus o singură dată pe tabela de marcaj. 

În prima repriză echipa antrenată de Seviștean Popa a condus o singură dată pe tabela de marcaj, în vreme ce restul primei părți a fost doar o cursă de urmărire a formației din Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a adus o echipă mai concentrată a lui Seviștean Popa, însă fetele din Sebeș nu au reușit să egaleze.

HC Alba Sebes - Magura Cisnadie18Weber: „Mă simt ușurat, trebuia să câștigăm și cu Clujul”

Antrneorul Alexandru Weber s-a declarat mulțumit de rezultat, însă jocul elevelor sale l-au făcut pe antrenor să tremure din nou pe final, asta chiar dacă HC Alba-Sebeș nu a condus deloc pe tabelă în partea secundă.

„Un meci pe care l-am condus de la început până la final, am avut și 22-18, iar pe final am avut o accidentare la Ionela Guran, pe final de meci am ratat trei de șapte metri și am dat patru pase la adversar, așa a revenit în joc HC Alba-Sebeș”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Alexandru Weber s-a impus din nou în fața echipei din orașul natal, iar victoria cu echipa lui Popa îi oferă o gură serioasă de oxigen tehnicianului. „Mă simt ușurat că am câștigat, însă trebuia să câștigăm și cu Universitatea Cluj”, a mai adăugat Weber.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.