JSport.ro

Meci senzațional și extrem de echilibrat în sferturile Cupei României la handbal feminin. La Cisnădie, Măgura a trecut de CSU Cluj Napoca cu 32-20 după lovituri de la 7 metri. În careul de ași al Cupei României s-au mai calificat CSM București, SCM Rm Vâlcea și HC Zalău.

Dramatism teribil la Cisnădie pentru calificarea în Final Four. În fața unui adversar care a obținut doar 3 victorii în acest sezon, Măgura a tremurat neașteptat pe final după ce clujencele au preluat conducerea cu 20 de secunde înainte de expirarea timpului de joc. Egalarea a fost restabilită de Boljevic și totul s-a decis la aruncări de la 7 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cisnădie a obținut dreptul de organizare al Final-Four dar l-a refuzat

În urma tragerii la sorți de marți s-au stabilit urmatoarele dueluri pentru turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin:

Semifinala 1: CSM București vs HC Zalău

Semifinala 2: CS Măgura Cisnădie vs SCM Rm Vâlcea

În ceea ce privește dreptul de găzduire a turneului, echipele au fost extrase din urnă în următoarea ordine:

1. CS Măgura Cisnădie
2. CSM București
3. SCM Rm Vâlcea
4. HC Zalău

CS Măgura Cisnădie a refuzat dreptul de organizare a turneului Final 4 Cupa României, prin urmare, conform regulamentului de organizare, dreptul de organizare îii revine echipei care a tras numarul 2, CSM București. Cele 3 echipe care și-au exprimat dorința de organizare, CSM București, SCM Rm Vâlcea și HC Zalău vor putea depune dosarele pentru organizarea Fazei finale a Cupei României în termen de 7 zile de la desfășurarea sferturilor de finală.

Partidele se vor desfășura în weekendul 19-21 aprilie 2019, urmând ca programul exact sa fie disponibil în cel mai scurt timp.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.