JSport.ro

Măgura Cisnădie a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din 2017, iar acest lucru a adus victoria pentru gruparea pregătită de Alexandru Weber. La final tabela a indicat 29-31, în vreme ce la pauză Corona Brașov a condus cu 15-14. 

Corona Brașov și Măgura Cisnădie au oferit o primă repriză frumoasă, la finele căreia gazdele conduceau cu un gol, 15-14, asta după ce s-a mers cap la cap până spre finalul primei părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Actul secund a adus și o ușoară desprindere a formației brașovene, iar în minutul 37, Cisnădia reușea să restabilească egalitatea, în vreme ce câteva secunde mai târziu Măgura prelua conducerea 18-17 pe tabelă. Tatalovic a avut câteva intervenții frumoase, acest lucru permițând fetelor să își mărească avantajul de pe tabelă, astfel că în minutul 41, Măgura Conducea cu 19-17.

Avantajul Măgurei s-a mărit la trei goluri când Ada Moldovan a învins-o pe Denisa Dedu de la șapte metri.  În minutul 43, când fetele lui Weber conduceau cu 4 goluri pe tabelă, Ionela Goran a fost eliminată pentrua treia oară și implicit a văzut cartonașul roșu.

Cu 10 minute înainte de final gazdele au restabilit egalitatea, iar avantajul de patru goluri părea a fi insuficient.

Finalul a fost incendiar, Măgura s-a desprins la trei goluri din nou, iar victoria era greu de ratat.

Eliminarea Ionelei Goran fatală pentru Măgura

Ionela Goran a fost eliminată când Măgura Cisnădie avea avantaj de patru goluri, acest lucru dovedindu-se a fi aproape fatal pentru gruparea lui Alexandru Weber, fetele sale reușind cu greu să se apere fără experimentata jucatoare.

În minutul 25 Măgura Cisnădie a mai văzut un cartonaș roșu, atunci când Raluca Elena Băcăoanu a fost eliminată pentru a treia oară în meciul de la Brașov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.