JSport.ro

Măgura Cisnădie este la o etapă distanță de a încheia un sezon excepțional pentru handbalul feminin local dar și județean. Trupa lui Webber e a treia în clasament, poziție pe care nu o mai poate pierde indiferent de rezultatul jocului de azi.

Măgura va primi vizita echipei CSM Slatina, azi de la ora 16:00, în sala din Cisnădie. Biletele se vor pune în vânzare începând cu ora 14:00, la casieria sălii și costă între 5 lei la peluză și 10 lei la tribună. Conducerea clubului invită suporterii echipei în număr cât mai mare pentru a le aplauda pe fete la finalul sezonului în care Măgura a fost depășită doar de campioana CSM București și de proaspăt câștigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova, echipă care are doar un punct peste Cisnădie, dar e greu de crezut că va pierde în ultima rundă la Brăila.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Vă invităm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreuna cu fetele noastre pentru rezultatele extraordinare obținute în acest sezon și să le aplaudăm la scenă deschisă  pentru locul de pe podiumul handbalului românesc”, e mesajul conducerii pentru fani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.