JSport.ro

Magura - HCM Roman78Măgura Cisnădie are parte de o etapă extrem de importantă. Aflată la un punct în fața echipei Rapid București, Măgura Cisnădie va întâlni duminică, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș echipa pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Etapa începe sâmbătă pentru Măgura, deoarece la Cluj, principala contracandidată, Rapid, va întâlni Universitatea Cluj, o altă formație care nu-și va permite să cedeze puncte cu titlu gratuit și fără luptă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duminică, Măgura Cisnădie are șansa să ia o gură serioasă de oxigen în disputa cu echipa lui Gheorghe Tadici, succesul cu Zalăul fiind mai mult decât obligatoriu.

Întâlnirea dintre cele două combatante va avea loc în sala „Florin Fleșeriu” duminică de la ora 18:00, iar intrarea va fi liberă.

Weber revine acasă

Partida de duminică va fi una specială pentru antrenorul Alexandru Weber. Originar din Sebeș și unul dintre oamenii care au scris istorie la HC Alba-Sebeș, Alexandru Weber aduce sebeșenilor un meci cu miză în Liga Națională de Handbal Feminin, ținând cont de faptul că HC Alba-Sebeș este ca și retrogradată, Măgura Cisnădie le va arăta sebeșenilor cum ar fi arătat handbalul dacă Weber nu ar fi plecat în urmă cu un sezon și jumătate de „acsă”.

Cert este faptul că până în acest moment „aerul” sălii de acasă i-a purtat noroc tehnicianului Weber, acesta obținând victorii importante în sala din Sebeș, unele chiar contra formației pe care a antrenat-o, HC Alba-Sebeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

  1. D-le Craciun cred ca ar trebuii sa scrieti si de Viorica Suba care este nascuta crescuta la Sebee poate nu stiati lucrul asta sau poate nu sunteti informat ca Viorica are ceva medalii cu echipa natinala de junioare si tineret plus ca pe plan intern este de trei ori vicecampioana nationala cu U cluj si alte doua locuri trei. E sportiva de la noi din sebes si ar trebui sa o apreciem pt ca nu retin alt sportiv care sa aiba atatea medalii si sa fie din Sebes. Dar se pare ca scrieti doar la comanda lui Weber si numai despre Weber imi spuneti si mie ce performante asa notabile a avut la sebes Weber?

  2. D-le Craciun de ce nu scrieti si de Viorica Suba pt ca si ea este o sportiva nascuta crescuta la Sebes sau poate nu stiati asta? Sau nu stiti ca aceasta sportiva are ceva medalii cu nationala de junioare si tineret sau ca este de trei ori vicecampioana a Romaniei cu U cluj plus inca doua locuri 3. Ar fi bine sa o aprecim pt ca este o sportiva nascuta la noi in Sebes iar eu nu retin vreun sportiv din Sebes sa aiba atatea medalii. Se pare ca scrieti doar la comanda lui weber si numai despre Weber. Intreb si eu ce performante asa notabile a avut Weber la Sebes?

  3. E posibil sa si dreptate echipa promova oricine o antr. Dar asta nu inseamna ca doar weber conteaza cu performanta in sebes ideea este ca sunt si sportivi care sunt din sebes si au ceva performanta in handbal si acum era vb de Suba pt ca e la aceeasi echipa cu Weber si ea a fost si la sebes si tot weber antr si au participat la baraj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.