JSport.ro

Parcurs de senzație pentru echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie. Trupa de la poalele Măgurii continuă să uimească și ajunge cu o etapă înainte de final pe locul 2 ”încadrată” de puternicele CSM București, locul 3 în Liga Campionilor în acest an, și SCM Craiova, proaspăt câștigătoare a Cupei EHF.

Ultima victimă a Măgurii a fost HCM Rm. Vâlcea, a patra clasată, chiar în Zăvoi. Cisnădia s-a impus cu 27-25 la capătul unui meci extrem de echilibrat dar pe care l-a condus în cea mai mare parte a actului secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După o primă repriză încheiată la egalitate, 13-13, fetele lui Webber au preluat conducerea și s-au distanțat la 4 goluri în minutul 47, 17-21, cea mai mare diferență de pe tabelă. Vâlcea a redus din avantaj dar Măgura a continuat să mențină frâiele: 20-22, min. 51; 23-24, min. 55; 24-26, min. 58:30. Imediat după golul 26 al Măgurii semnat de Roxana Gatzel, gazdele s-au apropiat din nou la un punct, 25-26 prin reușita Andreei Adespii. Ultimul atac al Cisnădiei a fost fructificat de Ada Moldova cu 30 de secunde înainte de final, 25-27, iar partida s-a încheiat cu o ratare a Alexandrei Badea, cu 10 secunde rămase până la ultimul fluier.

Măgura: Chirilă, Hoha, Moldovan, Voicu, Șerban, Araujo, Ilea, Tomescu, Daniela, Gatzel, Fachinello, Tatalovic, Costa, Popovici, Da Silva, Apetrei. Antrenor: Alexandru Webber

Au marcat: Moldovan (8), Gatzel (6), Costa (5), Araujo (4), Apetrei (2), Fachinello (1) și Serban (1).

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.