JSport.ro

Magura - HCM Roman10Măgura Cisnădie a revenit din vacanță în urmă cu câteva zile, iar fetele lui Weber trag din greu în această perioadă la antrenamente pentru a pregăti mai bine partea secundă a campionatului. 

Situată pe loc ce duce la barajul pentru evitarea retrogradării. În momentul de față gruparea din Cisnădie nu are noutăți la nivelul lotului de jucătoare, însă în perioada următoare cu siguranță vor fi nume noi în echipa lui Weber.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„ Pentru noi urmează un cantonament pe plan local, o să avem meciuri de pregătire începând cu 11 decembrie, pe 17-18 vom participa la un turneu amical la Vâlcea. Punem accent pe pregătirea fizică în prima parte, după care mă interesează să integrez în joc jucătoarele care au jucat mai puțin în prima parte a campionatului, pentru că o să am nevoie de ele mai mult în retur”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisndie.

Tehnicianul Măgurei a mărturisit că obiectivul echipei sale rămâne clasarea pe locul 10. Returul va debuta pe 9 ianuarie, iar Cisnădie va juca în deplasare cu CSM București.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.