JSport.ro

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a reluat pregătirile din 10 iulie, perioadă în care s-a pregătit în localitatea de la poalele Măgurii. Primele meciuri de verificare pentru trupa lui Weber vor fi săptămâna viitoare la Rm. Vâlcea.

Miercuri și joi, 3-4 august, Măgura Cisnădie va fi prezentă la turneul amical organizat la Rm. Vâlcea de formația locală HCM. În prima zi, ”roș-albastrele” vor întâlni HC Zalău și HCM Rm. Vâlcea iar joi SCM Craiova.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alte două turnee sunt pregătite în perioadele 18-19 august și 25-26 august. La primul, Memorialul ”Roman Vodă Mușat”, Măgura își va testa forțele cu CSM Roman, CSU Danubius Galați și Rapid București. O săptămâna mai târziu, la Cisnădie, Măgura va organiza un patrulater alături de Corona Brașov, Dunărea Brăila și CSM Roman.

5 jucătoare noi în lot

Măgura Cisnădie a reușit să obțină în această vară semnăturile a 5 noi jucătoare. Patru dintre ele sunt străine, Deonise Fachinello (33 de ani, ultima dată la Odense, Danemarca), Mariana Costa (24 de ani, Nykobing, Danemarca), Larrisa Araujo (24 de ani, Erd, Ungaria) și Ivana Bozovic (26 de ani, SPR Lublin, Polonia). Lista achizițiilor este completată de Mirela Nechita, portarul de 31 de ani care a evoluat anul trecut pentru SCM Craiova. Are în palmares 2 titluri naționale cu Silcotub Zalău în 2004 și 2005 și o finala EHF în 2012.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.