JSport.ro

Măgura Cisnădie a pierdut cu 33-22 în deplasarea din Danemarca unde a întâlnit formația Copenhaga Handball. Gruparea pregătită de Alexandru Weber a acuzat vehement arbitrajul la finele partidei, dar a recunoscut și inferioritatea propriei echipe. 

La pauză scorul era de 14-8, însă la final tabela consemna un handicap de 11 goluri, însă acestea au fost puse și pe seama unui arbitraj potrivnic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Dacă se întâmpla în România un așa arbitraj, erau suspendați șase luni. Oficialii danezii ne consolau după meci și ne spuneau că nu au înțeles arbitrajul. Am avut 8 eliminări de două minute, prima dintre ele în minutul 3, fără advertismente înainte, fără nimic! Ei au avut o singură eliminare, în minutul 58! Ada Moldovan a văzut cartonașul roșu pentru o împingere din lateral, niciodată un fault de roșu direct. Ei au avut 8 aruncări de la 7 metri, noi doar 3. Noi și așa suntem cum suntem, avem lotul subțire, dar ce s-a întâmplat în Danemarca e ceva ce nu am mai trăit”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor (GSP.RO) antrenorul Alexandru Weber.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Ada Moldovan 6 goluri, Ana Tănăsie 4, Valentina Panici 4, Natalia Viniukova 3, Mădălina Predoi 2, Adriana Crăciun și Mihaela Senocico 1.

Etapa viitoare, Măgura Cisnădie va disputa pe teren propriu cu Copenhaga Handball, în cadrul etapei cu numărul patru din grupa B a Cupei EHF.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.