JSport.ro

Aflată în criză de efectiv înaintea meciului cu HCM Roman, Măgura Cisnădie a transferat două jucătoarea, ambele fiind cunoștințe mai vechi ale formației din județul Sibiu. 

Adriana Chelaru și portarul Cristina Popovici au părăsit Cetate Deva și au revenit de astăzi sub comanda lui Alexandru Weber, asta după ce au câștigat memoriile depuse la FRH pentru neplata salariilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar și cu aducerea celor două jucătoare Măgura Cisnădie continuă problemele de efectiv, având trei indisponibile pentru meciul cu HCM Roman, partidă ce va avea loc duminică de la ora 18:00.  Roxana Gatzel, Ionela Goran și Oana Apetrei nu vor evolua în primul meci din noul an, iar Ada Moldovan este incertă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Astea nu sunt transferuri domnule Craciun,astea sunt jucatoare care au fost imprumutate la Deva.Cat va fii antrenor Weber la Cisnadie nu mai vin jucatoare,vin petarde ca si el.Daca nu crezi contacteaza jucatoare ca Preda,Amoagdei,Krnici sa-ti spuna ce au invatat de la Weber.Asta strica jucatoarele,schemele lui de joc sunt cunoscute de toti adversarii,cea mai folosita schema este”hai fetelor,atente sa dam la poarta,Roxan….aaaaa ” si primul time out cand diferenta este deja irecuperabila .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.