JSport.ro

Măgura Cisnădie a încheiat turul Ligii Florilor cu o victorie lejeră în fața clujencelor, 32-24. Succesul urcă echipa lui Webber pe locul 3 pe care îl poate pierde, puțin probabil însă, la finalul etapei dacă Minaur Baia Mare învinge la București pe CSM. 

Doar startul partidei a fost echilibrat pentru ca până la pauză handbalistele sibience să acumuleze deja un avantaj liniștitor, 17-11. Cisnădia și-a menținut constant un avantaj de 6-7 goluri, 19-13, 23-17, 28-21 și a câștigat detașat la final cu 32-24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ajutorul nou-venitei Oana Țiplea a fost determinant în ecuație rezultatului, mai mult de o treime din goluri, 12, fiind marcate de jucătoare care a mai colaborat cu Webber la Alba Sebeș în 2014. Țiplea nu va avea drept de joc și pentru Cupa EHF acolo unde Cisnădia a debutat cu 2 înfrângeri la scor.

Magura Cisnădie: Țiplea 12 goluri, Moldovan 9, Apetrei 4, Araujo 2, Da Silva 2, Gatzel 1.

CSU Cluj: Ani-senocico 8 goluri, Lazăr 5, Corkovic 4, Moroianu 2, Vălean 1, Dindiligan 1, Boian 1, Popa 1, Stoklosa 1.

În 11 jocuri, Cisnădia a câștigat 6, a remizat o dată și a pierdut 4. Cu 20 de puncte acumulate, Măgura e a treia după SCM Râmnicu Vâlcea, neînvinsă, și CSM București, un joc pierdut.

Urmează un nou meci în Cupa EHF pentru Măgura tot pe teren propriu, sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 18:00. În campionat, handbalistele de la poalele Măgurii revin miercuri, 30 ianuarie, înepând cu ora 18:00, într-un meci în deplasare cu Gloria Bistrița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.