JSport.ro

HC Sibiu - CNE Sighisoara17Handbal Club Sibiu va juca joi, 10 decembrie, de la ora 18.30, în sala Transilvania cu HCM Sighişoara în ultima etapă a turului Diviziei A. O victorie în poate aduce pe sibieni pe locul 5.

Oficialii clubului sibian fac apel la sibieni să vină la acest meci în număr cât mai mare mai ales că intrarea este liberă. Echipa sibiană se clasează în acest moment pe locul 7, la egalitate de puncte cu Sighişoara, dar cu un golaveraj mai bun iar o victorie îi poate aduce în preama poziţiei a V-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC0168Handbal pentru suflet! “Dăruind împlinim vise”. Ajutor pentru familia din Avrig

La acest meci HC Sibiu derulează o campanie de Crăciun pentru familia celor 4 copii orfani de mamă şi crescuţi de tatăl lor de la marginea Avrigului. Astfel, clubul sibian va pune în vânzare la acest meci fanioane, eşarfe, fulare şi mingi cu autografe ale jucătorilor HC Sibiu iar toate veniturile şi donaţiile vor merge către familia Ababei din Avrig.

Poveste lor o puteţi citi AICI.

Victorie la Timişoara

Handbaliştii sibieni au un moral foarte bun după ce sâmbătă s-au impus în deplasare la Timişoara, în faţa lui Poli cu 26-21 (13-9).

Returul se va relua în 7 februarie 2016 cu un meci pe teren propriu pentru HC Sibiu în compania echipe braşovene CSU CNOT.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.