JSport.ro

HC Sibiu n-a reușit să aducă puncte nici de la Sighișoara deși echipa a jucat bine timp de 50 de minute în care diferențele pe tabelă au fost minime. Sibienii au cedat pe final pe fondul băncii de rezerve scurte.

Pe pagina de facebook a clubului, oficialii au explicat jocul de la Sighișoara. ”Gazdele au avut un avantaj minim la pauză (15-14), iar jocul a continuat în aceeași notă și în repriza a doua. Echipa din Sighișoara conducea cu un avantaj minim cu 10 minute înainte de finalul partidei, iar diferența s-a făcut la suportul fizic care a venit de pe bancă. Noi avem o bancă scurtă, iar acest lucru se vede mai ales pe finalul jocurilor. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, antrenorii HC Sibiu s-au văzut nevoiți să forțeze și cu jucătorii care nu s-au refăcut în totalitate, dar care au adus un plus de valoare jocului nostru. Mihai Blaga a intrat pe teren, la finalul meciului fiind al doilea cel mai bun marcator al nostru.”

Golurile sibienilor au fost marcate de Radu David 8, Mihai Blaga 6, Robert Micloș 5, Ovidiu Pasere 2, Răzvan Briotă 2, Florin Ramba 2, Horațiu Căpățînă 1.

În runda următoare, ”urșii” revin în sfârșit pe teren propriu pentru primul meci în sala Transilvania din 2019. HC Sibiu va primi vizita liderului seriei D a Diviziei A, HC Szejke Odorhei, formație cu care sibienii au remizat în etapa a III-a, scor 22-22, tot în sala Transilvania. Meciul va fi sâmbătă, 16 februarie, dar ora nu a fost stabilită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.