JSport.ro

magura-csm-ploiesti20Măgura Cisnădie a dezamăgit în partida de sâmbătă cu Danubius Galați! Fetele antrenate de Alexandru Weber au luat la preț de matineu partida cu Galațiul, iar acest lucru s-a dovedit a fi fatal.

În prima repriză fetele lui Weber au fost conduse cu 0-6 după șase minute de joc, în vreme ce între buturi Tatalovic a avut prima intervenție în minutul 29, iar la pauză scorul a fost 7-14 și surpriza era deja conturată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă Alexandru Weber a reușit să le trezească pe elevele sale, însă asta nu a fost suficient, pentru Măgura Cisnădie deoarece greșelile din prima parte s-au resimțit clar în mitanul secund, iar scorul final a fost de 19-20.

Au câștigat o repriză….dar degeaba!

Măgura Cisnădie a pierdut un ascendent moral înaintea partidei de miercuri cu HC Zalău. Fetele lui Weber au câștigat doar o repriză, iar acest lucru a fost fatal, în vreme ce partida de la Zalău se anunță a fi una de coșmar.

Prima repriză  a fost cedată la 7 goluri de echipa gazdă, iar mitanul secund a fost câștigat de Măgura Cisnădie la 6 lungimi, dar asta nu a fost suficient.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.