JSport.ro

Măgura Cisnădie s-a prezentat lamentabil în partida de la Bistrița, unde echipa pregătită de Alexandru Weber a pierdut scor 30-15 (14-5, la pauză). 

În prima repriză Măgura a debutat în forță la Bistrița și a condus cu 4-3, însă apoi a urmat avalanșa la poarta echipei din Cisnădie, iar la pauză scorul era 15-5 pentru gazde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Măgura nu a putut să mai forțeze, iar gazdele și-au menținut aproape în permanență avantajul de 10 goluri pe tabelă. Pe parcursul părții secunde Măgura a redus din handicapul la 9 goluri, dar soarta fetelor de la Cisnădie era deja pecetluită.

Pe final gazdele s-au dezlănțuit, iar tabela de la Bistrița indica un neverosimil 23-9, iar Măgura era K.O, reușind probabil cea mai modestă partidă din acest sezon. S-a încheiat 30-15, iar Măgura Cisnădie continuă să sufere în 2017.

Etapele următoare Măgura Cisnădie va juca acasă cu CSM Slobozia, într-o partidă ce se anunță a fi extrem de interesantă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu e usturatoare,e umilinta pt dl Primar,care continua sa-l sustina pe acest impostor numit antrenor.Dar stim ca din sport se fac banii negri cel mai usor.E clar Weber il are cu ceva la mana ca daca nu era aut de la meciul cu Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.