JSport.ro

Măgura Cisnădie a pierdut a patra partidă din tot atâtea disputate în grupa A a Cupei EHF. Sibiencele au cedat în Norvegia la capătul unui meci în care Cisnădia a avut doar 10 jucătoare pe foaia de joc din care a folosit 9. 

Gazdele și-au menajat de asemenea jucătoarele, au aliniat doar 11 jucătoare, între absente regăsindu-se și vedeta Heidi Loke. În aceste condiții, Măgura a avut cel mai bun joc al său în grupe și s-a menținut constant în coasta nordicele pe care le-au condus în primele minute: 1-0, 3-2, 5-4. Prima desprindere a norvegiencelor a venit imediat, 9-5 după 5 goluri marcate consecutiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, Cisnădia a revenit pe tabelă iar în cea mai mare parte a sa s-a aflat la 1-2 goluri în spatele echipei gazdă. Finalul a aparținut total lui Storhamar care s-a impus cu 28-23, scor ce reprezintă cea mai mică diferență la care echipa lui Webber a pierdut în cele 4 jocuri din grupe.

Storhamar: Liden, Masson De Souza – Juhasz, Aambakk 5, Skinnehaugen 4, Folkvord 4, Venn 5, Enkerud 4, Solberg Svele 1, Riegelhuth 5, Nestaker;

Cisnădie: Dias Moreschi, Voicu – portari; Matei, Boljevic 8, Hoha 1, Moldovan 8, Araujo 4, Tomescu 2, Gatzel, Da Silva.

Următoarele meciuri ale Cisnădiei în grupele Cupei EHF: Măgura – Team Esbjerg (3 februarie), SG BBM – Măgura (10 februarie).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.