JSport.ro

HC Sibiu a pierdut marți primul meci din 2019 disputat în Divizia A, seria D. Sibienii au cedat cu 29-28 (12-11) la Turda, în fața Potaissei.

Partida a fost echilibrată în prima jumătate dar a fost urmată de o parte secundă nebună. Gazdele au luat un avans de 7 goluri în primele 10 minute dar echipa sibiană a avut o revenire pe măsură. HC Sibiu a egalat cu un minut înainte de final dar au pierdut deși au avut încă o șansă la ultimul atac de a ”fura” o remiză clujenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un meci cu o primă repriză foarte echilibrată, cu un mic plus pentru gazde, cu două defensive destul de exacte, la pauză Potaissa având doar avantajul unui gol pe tabelă. După pauză, în primele 10/12 minute, nu am fost concetrați în faza de apărare și am luat goluri ușoare, echipa gazdă desprinzându-se la 7 goluri în minutul 42. Am reușit apoi să strângem rândurile, să revenim foarte bine, să echilibrăm partida, să egalăm în minutul 59 și să avem șansa unui scor egal la ultima fază a jocului. Am avut multe eliminări, 6 față de 2 ale lor, care au contat la final mult în economia jocului. Chiar dacă a fost o înfrângere la limită, față de primul joc din campionat cu Turda am făcut un joc mult mai curajos și mai disciplinat. Avem nevoie de mai multă constanță în jocurile viitoare și bineînțeles de tot lotul apt medical de joc, pentru că ne așteaptă meciuri foarte dificile, primul fiind cel cu Sighișoara de sâmbătă”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Marcatori HC Sibiu: Radu David și Florin Ramba – 6 goluri, Paul Giurgiu – 5 goluri, Mihai Blaga, Horațiu Căpățînă și Robert Micloș – 3 goluri, Daniel Boica și Răzvan Briotă – 1 gol.

Urmează tot o deplasare pentru ”urșii” Sibiului la Sighișoara, ocupanta locului 3, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.