JSport.ro

În deschiderea etapei a IX-a a Ligii Florilor la handbal feminin, Măgura Cisnădie a pierdut inexplicabil în fața unei formații din subsolul clasamentului, Dunărea Brăila, echipă ce nu cunoscuse gustul victoriei în 7 etape. Deși a condus în cea mai mare parte a meciului, trupa Cisnădiei a pierdut în ultima secundă, scor 23-24.

Măgura s-a aflat în cea mai mare parte a meciului la 3 goluri distanță de formația Dunării și nimic nu putea anticipa finalul. 3-0 a avut Cisnădia prin Costa, Moldovan și Boljevic dar gazdele au egalat în minutul 10 tot prin 3 goluri consecutive, 3-3. Imediat Măgura a revenit la conducere și n-a mai cedat întâietatea până în minutul 59. 8-5, 9-6, 10-7, 19-16, 20-17 au fost scoruri prin care Cisnădia a păstrat mereu un avans liniștitor față de trupa de pe malurile Dunării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finalul a fost însă groaznic pentru Măgura. Ada Moldovan a marcat ultimul gol al echipei sale în minutul 56 (!!!) prin care Cisnădia a trecut în avantaj de două goluri, 23-21. Ultimele 4 minute au fost în totalitate ale gazdelor care au marcat de 3 ori fără să primească gol. Elena Dache a punctat pentru 22-23 în minutul 58, Iryna Burtea a egalat în minutul 59, 23-23, iar Cristina Gheorghe a adus victoria nesperată a gazdelor când mai erau 3 secunde din joc (min. 59:57).

Măgura Cisnădie rămâne pe locul 3 în Liga Florilor dar poate fi depășită de Corona Brașov și Gloria Bistrița.

Vine liderul

În runda următoare, Măgura Cisnădie va primi vizita liderului neînvins al primei ligi de handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea. Întâlnirea va fi joi, 15 noiembrie, dar ora jocului nu a fost stabilită.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. E foarte explicabila înfrângerea.Din acest club cineva joaca la pariuri…..oare cine?Interesativa ce cota avea înfrângerea la scor la București și in min 56 la Brăila ce cota avea victoria Brăilei dacă pariau online și înmulțiți cu o suma oarecare și veți avea răspunsul la înfrângeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.