JSport.ro

15036614_1320103044680150_7288152500682716938_nHanbal Club Sibiu va disputa un nou meci pe teren propriu în cadrul Diviziei A la handbal masculin duminic, 13 noiembrie, de la ora 17:00. Sibienii întâlnesc U. Cluj-Napoca, formație ce ocupă poziția a V-a după șapte runde disputate. Formația de pe Cibin este a zecea.

Este a cincea oară când cele două formații se întâlnesc în meciuri directe, în cele două sezoane disputate de HC în Divizia A, dar de fiecare dată victoria a aparținut clujenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Toate meciurile din Sala Transilvania dintre cele două echipe s-au încheiat la diferențe mici, sezonul trecut scorul fiind 28:29 în favoarea clujenilor. Ne asteptăm și de această dată la o partidă spectaculoasă și extrem de echilibrată, dar suntem siguri că la final ne vom putea bucura de prima victorie împotriva celor de la U Cluj”, au precizat conducătorii clubului sibian într-un comunicat.

La acest meci vor fi prezentați și ultimii doi jucători pe care HC Sibiu a reușit să-i transfere de la echipa din Liga Națională, CSM Satu Mare, respectiv Vastag Vlădut, inter stânga și Baros Sebastian, extremă stânga, ambii în vârstă de 20 de ani.

Susține hanbalul sibian. Cumpărând bilet sau abonament. Cadou o eșarfă pentru abonați

Accesul în sala se va face începand cu ora 16:00 iar prețul unui bilet va fi de 5 lei. ”Cei care doresc să susțină financiar echipa mai pot achiziționa abonamente pentru sezonul în curs, la prețul de 50 de lei. La achiziționarea unui abonament veți primi gratuit o eșarfa HC Sibiu “Spre viitor împreună”. La casa de bilete a Sălii Polivalente se pot achiziționa și materiale promoționale cu însemnele clubului”, se mai arată în comunicatul clubului.

Informații suplimentare puteți accesa urmărind pagina de facebook a clubului sau site-ul oficial www.handbalclubsibiu.ro

dsc_0059

dsc_0069

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.