JSport.ro

magura-csm-ploiesti33Măgura Cisnădie a disputat ultima partidă din 2016 la Zalău, unde elevele lui Alexandru Weber au pierdut contra formației HC din localitate cu 24-19, asta după ce la pauză scorul era 14-8 pentru gazde.

 Fără victorie în ultimele două partide Măgura nu a arătat pofta de joc nici la Zalău, unde gruparea antrenată de Alexandru Weber a fost zdrumcinată încă din prima repriză, când Zalăul conducea cu 6 goluri pe tabelă, după un debut furtunos pentru gazde, presărat cu multiple ratări la poarta formației pregătită de Gheorghe Tadici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză ecartul de șase goluri luat de HC Zalău s-a menținut minute bune, asta până când experimentatul tehnician al zalăului și-a condus echipa spre 17-10, scor ce nu mai dădea nici o speranță vizitatoarelor.

În minutul 44, Măgura Cisnădie a avut o tresărire de orgoliu, iar fetele lui Weber s-au apropiat la doar patru goluri, însă insuficient pentru a îndrăzni la un rezultat pozitiv în Sălaj.

La final scorul a fost 24-19, iar Măgura Cisnădie va avea următorul joc oficial în 2017, cel mai probabil în luna ianuarie.

Ada Moldovan la spital

În prima repriză una dintre cele mai experimentate jucătoare din tabăra formației sibiene, Ada Moldovan, a părăsit terenul de joc fiind nevoită să se deplsaseze la spital, deoarece în urma unui duel cu o adversară, Ada Moldovan s-a ales cu capul spart și a a fost transportată de urgență la spitalul din Zalău.

Cert este faptul că Ada Moldovan a plecat conștientă la spital, unde este în afara oricărui pericol.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. In primul rand atunci cand va apucati de scris ar trebui sa va gânditi dc cunoasteti gramatica limbii romane.Nu mi se pare normal ca toți analfabetii sa posteze mesaje prin care sa ponegreasca după bunul plac munca unor oameni.Acest “incompetent”cum il numiti dumneavoastra a fc istorie la CISNADIE. A promovat o echipa cu jucătoare adunate din liga a 2 a in primul an si a mentinut o in liga națională.Si pe Huja ce -ar fi sa -l lăsați in pace?A fc din CISNADIE un oras de vis si tot necunoscători sunteti.Si revenind la handbal …mai pe româneste Weber a fc din rahat bici si a mai si pocnit!Asa ca …decat sa pierdeți vremea scriind prosti…mergeți pe la scoala…s a umplut tara de analfabeti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.