JSport.ro

DSC_0330Situația incertă din cadrul clubului sibian de handbal masculin HC Sibiu a luat sfârșit. Ieri, Primăria Sibiu a virat banii către echipă și astfel apele s-au liniștit după ce HC Sibiu anunțase săptămâna trecută că e în pericol să nu se mai prezinte în deplasarea de la Oradea.

Conducerea clubului a postat un mesaj pe pagina oficială de facebook a echipei:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Handbal Club Sibiu a primit azi (n.r. 15.03.2016) tranșa de finanțare a proiectului de susținere a echipei reprezentative de handbal masculin a Municipiului Sibiu, finanțare fără de care activitatea echipei de seniori ar fi încetat înainte de încheierea acestui sezon competițional.

Pe aceastӑ cale vrem sӑ mulţumim Primӑriei Municipiului Sibiu care a înțeles dificultățile de ordin financiar ale clubului și a reuşit să acorde un sprijin foarte important pentru continuarea activității echipei de seniori și implicit a istoriei de peste 9 decenii a handbalului sibian.

Suntem siguri că pe viitor handbalul și sportul sibian în general vor avea în Primăria Municipiului Sibiu un partener principal pentru susţinerea activității și a tradiţiei sportive locale.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.