JSport.ro

După o scurtă pauză, HC Sibiu revine în campionatul Divizie A la handbal masculin, seria D, cu o partidă în deplasare. Sibienii se deplasează în Crișana la Oradea, pentru a întâlni CSM, formație pe care au învins-o în ”sala Transilvania”, scor 32-29, deși bihorenii erau atunci lideri. 

Jocul va fi vineri, 30 noiembrie, de la ora 17:00, în sala Antonio Alexe, și va conta pentru etapa X-a. Sibienii au 3 victorii, 1 remiză și 5 victorii în cele 9 partide disputate și ocupă locul 5 din 6 echipe. Oradea e în ”coasta” liderului HC Szejke Odorhei la doar un punct distanță, și au o linie de 6 victorii și 3 înfrângeri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Va fi ultimul meci din acest an pentru cele două echipe. Cele 6 echipe ce alcătuiesc seria D a Diviziei A la handbal masculin joacă într-un sistem cu 2 tururi și 2 retururi. Practic, odată cu etapa a XI-a programată în februarie, va începe al doilea tur. HC are meciuri programate la Potaissa Turda (2 februarie 2019) și HCM Sighișoara (9 februarie 2019) pentru a reveni în sala Transilvania abia în 16 februarie, când la Sibiu va veni liderul Szejke Odorhei

foto: facebook – Handbal Club Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.