JSport.ro

HC-Alba-Sebes-Magura-Cisnadie15Măgura Cisnădie s-a impus cu 20-31 (9-15, la pauză) în deplasarea de la Sebeș și au trimis echipa lui Seviștean Popa în Divizia A, în vreme ce Măgura Cisnădie mai speră să evite barajul pentru evitarea retrogradării. 

În prima repriză echipa lui Alexandru Weber s-a apărat foarte bine, în vreme ce în atac Roxana Gatzel și compania au fost imperiale, marcând de 15 ori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză HC Alba Sebeș a încercat să revină în joc, însă s-a opus din nou de forța oponentelor și paradele Paulei Vișan. Alina Șorodoc, antrenorul echipei din Alba a intrat pe teren în repriza secundă însă fără prea mari realizări pe tabelă. Măgura Cisnădie a început să ia avans pe tabelă din cauza lipsei de concentrare din tabăra adversarelor, iar la final, echipa din Sibiu s-a impus cu 31-20.

„Eu  vreau în primul rând să mulțumesc celor peste două de suporteri care ne-au susținut la Sebeș, întreaga echipă le dedică victoria, au fost nemaipomeniți. A fost un joc încrâncenat, gazdele au și condus, dar pe fondul unei apărări foarte bune am revenit și am reușit să ne desprindem. Fetele au fost determinate și au avut o atitudine exemplară, iar acest lucru s-a văzut la numărul golurilor primite”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Răzbunarea lui Weber și Gatzel

Plecați de la Sebeș în urmă cu un sezon, Alexandru Weber și Roxana Han Gatzel s-au răzbunat pentru a treia oară pe echipa pregătită de Seviștean Popa însă de această dată succesul grupării din Cisnădie a fost cel mai categoric.

„Mi-am luat revanșa, pentru că am câștigat la un gol mai mult decât ne-au bătut ei în 2014. Mă doare totuși faptul că sebeșul va părăsi Liga Națională, pentru că totuși am muncit 12 ani ca antrenor în Sebeș și visul meu a fost ca această echipă să promoveze, lucru care s-a întâmplat în baza selecției făcute de mine în 2014. Eu îmi doresc ca sebeșul să continue, să nu se oprească și sunt convins că și rezultatele vor veni”, a declarat  Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie

În istoria confruntărilor directe dintre Seviștean Popa și Alexandru Weber, tehnicianul Măgurei a obținut 3 victorii (în jocuri oficiale), 1 victorie (în amical), o înfrângere (în joc oficial) și o remiză (în amical), iar victoria de astăzi demosntrează că formația din Sebeș l-a pierdut prea ușor pe Weber din propria ogradă.

Înfrângerea suferită de HC Alba-Sebeș  a reprezentat biletul spre eșalonul secund, iar Alexandru Weber are șanse tot mai mari să evite și jocul de baraj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Hai sa nu spunem ca Sebesul l-a aruncat afara pe Alexandru Weber, hai sa nu vorbim in necunostinta de cauza…
    Stim foarte bine de ce a plecat Weber din Sebes! Cate datorii a avut la “camatari”? Cati bani i-a luat lui SaviniDue cand a avut echipa “Vointa”?
    Asa a va rog sa nu mai spuneti ca si cum noi Sebesul am renuntat la el, el a plecat. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.