JSport.ro

IMG_4018Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie și-a reluat pregătirea în vederea noului sezon. Cu un lot schimbat încă din temelii, echipa antrenată de Alexandru Weber speră la un sezon mai bun 2016-2017, iar transferurile efectuate în această iarnă susțin dorința tehnicianului.

Cu un lot alcătuit din 16 jucătoare (Bianca Curmenț a absentat aceasta fiind prezentă la Campionatul Mondial de Tineret) Măgura Cisnădie a demarat pregătirile, iar prima zi a fost una de reacomodare la efort. Fetele au efectuat încălzirea  după care și-au etalat veleitățile de fotbaliste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reunire au fost prezente: Viorica Șuba și Cristina Popovici (portari); Cătălina Ciaoric, Ada Moldovan, Mihaela Stănciulescu, Anda Chelaru, Ionela Goran, Roxana Han-Gatzel, Alina Czeczi, Andreea Pătuleanu, Mihaela Pătuleanu, Cristina Mitrache,  Paula Hoha, Alina Horjea și Raluca Băcăoanu.

Transferuri de marcă, așteptări pe măsură

Achizițiile importante efectuate de Măgura Cisnădie în această vară obligă cu siguranță la un loc mai bun, iar antrenorul Alexandru Weber a mărturisit că obiectivul echipei este clasarea în primele 8 formații din Liga Națională de handbal feminin.

„Avem o echipă complet schimbată față de sezonul trecut. Sper ca experiența fetelor venite să ne ajute să facem meciuri cât mai bune. Pregătirea o să o desfășurăm pe plan local, vom debuta cu două amicale și apoi va urma un turneu”, a declarat Alexandru Weber

În noul sezon Alexandru Weber va avea la dispoziție 16 jucătoare, toate cu experiență la nivelul ligii naționale. Tehnicianul Cisnădiei va avea la dispoziție această vară pentru a suda echipa și pentru a lega relațiile de joc.

IMG_4085Popovici și Goran ar face față și la fotbal

Primul antrenament a reprezentat o adevărată plăcere pentru fete, iar acestea au demonstrat că se pricep și la fotbal. Dacă Ionela Goran a jucat impecabil în defensivă, în partea opusă, Cristina Elena Popovici a arătat reale veleități de atacant, aceasta a înscris două goluri fantastice (de două ori consecutiv bara gol, unul dintre ele aproape de vinclu).

Chiar dacă încă nu au pus mâna pe mingea de handbal, la antrenamentul de luni s-a putut vedea o altă atitudine a fetelor, parcă una mai profesionistă impusă de lotul actual.

FOTO: Cătălin Crăciun

VIDEO: Vali Ciontea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.