JSport.ro

În etapa a III-a a Ligii Florilor, Măgura Cisnădie a piedut în deplasare la SCM Rm Vâlcea cu 27-17 după o primă repriză bună în fața campioanelor. 

Locul 4 anul trecut și participantă în cupele europene în acest an, Măgura Cisnădie a început bine și acest sezon al Ligii Florilor cu o victorie și o remiză în primele două runde: 25-25 la Baia Mare și 33-22 cu Slobozia. În runda a treia, pe terenul campioanei, sibiencele au început bine și au condus cu 1-0 și 2-1 prin golurile Adei Moldovan și Valentina Panici. Ada Moldova a ratat desprinderea la 2 goluri iar în minutul 10 gazdele se instalau pentru prima dată la conducere, 3-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cisnădia a continuat să sufle în ceafa campioanei și a preluat din nou conducerea în minutul 19, 7-6 și 8-7 dar la pauză Vâlcea a intrat în avantaj minim 11-10.

Partea secundă n-a mai semănat cu prima avantajul trupei vâlcenii mărindu-se treptat: 13-10, 15-11, 18-12, 20-14… Finalul a aparținut în totalitate gazdelor care au marcat de 6 ori în ultimele 5 minute față de cele doar două goluri ale Măgurii.

Marcatoare Măgura: Smbatian 5, Panici 3, Predoi 3, Moldovan 3, Crăciun 2, Ujkic 1.

În clasament, Măgura Cisnădie e pe locul 7 cu 4 puncte. În runda viitoare, trupa de la poalele Măgurii revine pe teren propriu duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00, pentru meciul cu Dunărea Brăila. După victoria de joi, Vâlcea a devenit liderul Ligii Florilor.

Credit foto: ImagePlus

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.